Accountant voor
MKB, ZZP en Starter in Lunteren

Bent u op zoek naar een accountant in de omgeving van Lunteren? Veel mensen denken nog dat er wettelijk een accountant nodig is voor financiële administratieve werkzaamheden. Dit is echter voor het MKB, de ZZP’er of starters niet het geval. Wij zijn een betrokken administratiekantoor met een persoonlijk karakter, om de kleine rechtspersoon die geen accountant nodig heeft van dienst te zijn.

U kunt voor al uw administratieve activiteiten, belastingzaken en jaarrekeningen bij ons terecht. Goede administratie is niet alleen noodzakelijk, het is een waardevol instrument. Deze schat aan informatie geeft heldere inzichten waarmee u trefzeker richting kunt bepalen. Met ruime ervaring voor het MKB, de ZPP’er en starters staan we naast onze cliënten, zodat we ze actief kunnen adviseren.

Financiële administratie
Wij verzorgen uw financiële administratie volledig of gedeeltelijk.

Salarisadministratie
We helpen u vooruit bij het verwerken van salarissen.

Rapportages
Voor al uw financiële rapportages, waaronder jaarrekeningen, kunt u bij ons terecht.

Belastingaangiften
Alle belastingaangiften kunt u aan ons overlaten.

Persoonlijk en betrokken

We geloven dat hoge betrokkenheid zorgt voor kwaliteit, daarom staan we dicht naast onze cliënten. Ons vak wordt nogal eens als saai en noodzakelijk bestempeld. Daarom vinden wij het belangrijk om ons werk in een persoonlijke sfeer uit te voeren. Uit ervaring leren we dat door de combinatie met adviseren we meerwaarde bieden en onze cliënten vooruit helpen. Dit maakt dat we ons werk met plezier doen.

Eenvoudig, snel en veilig

Wij doen er alles aan om administratieve processen te stroomlijnen, zodat ze eenvoudig, snel en veilig verlopen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Zullen we persoonlijk kennismaken om eens naar uw administratie te kijken?