Boekhouder voor
MKB, ZZP en Starter in Scherpenzeel

Find is een boekhouder die meedenkt en vooruit kijkt. Een strakke boekhouding is voor ons pas het begin, waar het gaat tellen is in de waardevolle inzichten die het oplevert. Inzichten voor vandaag en voor de toekomst, dat is wanneer goed advies telt.

We adviseren actief over uw financiële zaken, signaleren veranderingen in wetten en regels, alles om u vooruit te helpen met uw onderneming. Voor al uw administratieve activiteiten, belastingzaken en jaarrekeningen kunt u bij ons terecht. Ons werk krijgt kleur doordat we een deskundige en integere partner zijn voor onze cliënten.

Financiële administratie
U kunt bij ons terecht voor het opzetten of beheren van uw financiële administratie.

Salarisadministratie
Ook voor uw salarisadministratie kunt u bij ons terecht.

Rapportages
Met financiële rapportages, waaronder jaarrekeningen, krijgt u inzicht in uw financiële status.

Belastingaangiften
Al uw belastingaangiften op tijd en correct voldoen? We helpen u graag vooruit.

Online boekhouden

Grijze archiefkasten en stapels papier verdwijnen uit het kantoorbeeld. Wij helpen steeds meer kantoren bij het opzetten van een online boekhouding. Als boekhouder richten wij ons erop om vooraan te lopen met online ontwikkelingen, zodat we u altijd het beste kunnen bieden.

Real-time boekhouding

Wilt u real-time inzicht in uw financiële status? Wij ondersteunen u graag in uw boekhouding. We kunnen daarmee ook makkelijker met u meekijken, uw belastingaangiften doen en u voorzien van waardevol advies als u vragen heeft. Bent u benieuwd naar wat wij als boekhouder voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Zullen we persoonlijk kennismaken om eens naar uw administratie te kijken?