Financiële administratie

Financiële administratie is een wezenlijk onderdeel van elk bedrijf. Een strak verzorgde administratie geeft u een solide basis om helder vooruit te kijken. Zo blijft u als ondernemer altijd aan het roer staan van uw onderneming.

Volledige of gedeeltelijke ondersteuning

Wij kunnen u volledig of gedeeltelijk ondersteunen bij uw financiële administratie. We helpen al onze cliënten in verschillende mate. Bij de één komen wij bij hun op kantoor en verwerken we de volledige financiële administratie. Bij de ander komen we vier keer per jaar langs om alles te controleren en de btw aangifte te doen. We kunnen u ook helpen bij het opzetten van uw financiële administratie, zodat u er uiteindelijk zelf mee uit de voeten kunt.

Er zijn ook cliënten die periodiek een ordner langsbrengen met alle papierwerk. Wij werken dan hun administratie bij en dienen hun belastingaangifte in. We helpen de cliënt om alles zo goed mogelijk aan te leveren. Nadat we de administratie bijgewerkt hebben lopen we samen alle bijzonderheden door.

Online administratie: real-time financiële status

We gebruiken Exact Online waarmee u online uw administratie kunt bijhouden. Of wij doen dit voor u, waarbij u altijd direct de laatste stand van zaken kunt inzien. We hebben ook ervaring met andere online pakketten, zo zijn we bijvoorbeeld ook SnelStart-partner. Een online administratie stroomlijnt uw processen op zo’n manier dat u real-time uw financiële status kunt inzien.