Jaarrekeningen

De jaarrekening vormt de basis voor uw fiscale aangifte. Daarnaast geeft de jaarrekening veel inzicht in de koers van uw onderneming. Een goed uitgevoerde jaarrekening kan veel waardevolle informatie opleveren. Informatie die u kunt gebruiken om de toekomst van uw bedrijf te bepalen, om bij te sturen waar nodig, of om vast te stellen dat u zich op de juiste weg bevindt.

Vooruitgang boeken

Wij verzorgen graag uw jaarrekening. En dat niet alleen, we geven ook ons advies op basis van een analyse van uw financiële situatie. Wat is de stand van zaken? Waar valt het tegen? Hoe kan dat? Wat kan daaraan gedaan worden? Als ondernemers met verstand van financiële zaken helpen we u met plezier bij het boeken van vooruitgang. Daarnaast vergelijken we uw cijfers met cijfers in de branche (benchmarking) om te zien hoe u het doet ten opzichte van uw concurrenten.

Wilt u meer dan alleen uw jaarrekening aan ons toevertrouwen? U kunt ook voor uw financiële administratie bij ons terecht. Of voor andere financiële rapportages.