Administratie en advies voor
MKB, ZZP en Starter

Find denkt met u mee, als financieel adviseur en vanuit organisatorisch oogpunt. U kunt zorgeloos uw complete financiële administratie aan ons toevertrouwen. Als vakkundige mede-ondernemers staan we naast onze cliënten, signaleren we veranderingen en geven we actief advies. Wilt u zelf uw administratie verwerken en alleen de jaarrekening uit handen geven? Ook dan kunt u bij ons terecht.

Vooruit kijken

Find kijkt vooruit. Uw administratie stroomlijnen is voor ons pas het begin, waar het gaat tellen is in de inzichten die het oplevert. Inzichten die bijdragen aan vandaag en aan de toekomst. Want dat is wanneer goed advies telt. Zoals de Deense filosoof Kierkegaard al zei: “Het leven wordt vooruit geleefd en achteruit begrepen.”

Wij hebben de kennis en kunde in huis voor al uw administratieve activiteiten. Financiële administratie, salarisadministratie, de jaarrekening, belastingaangiften en rapportages, wij maken het allemaal voor u in orde.

(Online) administratie, salarisadministratie, de jaarrekening en belastingaangiften

Grijze archiefkasten en stapels papier verdwijnen uit het kantoorbeeld. Wij helpen steeds meer bedrijven bij het opzetten van een online administratie waardoor u altijd up-to-date bent en altijd en overal bij uw administratie en dossier kunt. Als kantoor lopen wij voorop qua mogelijkheden, zodat we u altijd het beste kunnen bieden.

Zullen we eens samen kijken waarmee wij u kunnen helpen ?