Geurt Jan van de Heetkamp

Geurt Jan van de Heetkamp is een man van het grote geheel. Hij overziet organisatorische processen die samenhangen met de financiële administratie. Tegelijkertijd is hij uiterst kritisch op details. Want in de details, dáár gebeurt het.

Commercieel gericht

Geurt Jan heeft Find bezield met de overtuiging dat alles wat ze doen in goed fatsoen gebeurt. Geen financiële trucjes, maar vakkundig, strak werk. Iedereen bij Find draagt deze integere overtuiging met zich mee.

Bij alles wat hij doet bekijkt Geurt Jan het liefst de commerciële kant van zaken. Ervoor zorgen dat uw administratieve processen goed verlopen is voor hem pas het begin, daarna richt hij graag samen met u een blik op de toekomst. Of er bijvoorbeeld bedrijfsmatig dingen verbeterd kunnen worden. Door financiële forecasting kijkt hij vooruit en kan hij verschillende scenario’s inzichtelijk maken.

Bedrijfskundig advies

Geurt Jan is Qualified Controller (QC). Wilt u een strategisch en haalbaar financieel beleid voor de toekomst formuleren, dan kan hij u daarbij ondersteunen.

Geurt Jan van de Heetkamp

Geurt Jan van de Heetkamp

gj.vandeheetkamp@findbedrijfsadviseurs.nl
06 - 51 41 56 47
Find Ederveen