Administratie en advies ZZP’ers

Administratie is voor ZZP’ers vaak een bottleneck. Het zelf doen lijkt tijdrovend en uitbesteden klinkt kostbaar. Beide zijn niet het geval. Als alle administratieve processen strak gestroomlijnd zijn dan levert dat vele voordelen op. Uw administratie online beheren biedt hiervoor ideale instrumenten. Ondertussen heeft u altijd een actuele stand van zaken zodat u snel keuzes kunt maken.

Wij helpen u bij het opzetten van uw financiële administratie. Het is mogelijk om uw administratie volledig of gedeeltelijk aan ons over te laten. Als wij het volledig doen dan heeft u er helemaal geen omkijken naar, doen we het gedeeltelijk dan controleren we periodiek uw administratie en verzorgen we al uw belastingaangiften. Dit doen we voor een vaste prijs per maand zodat u weet waar u aan toe bent!

Online administratie

Voor ZZP’ers is een online administratie ideaal. U kunt altijd en overal uw financiële status inzien. En wij kunnen als uw administratiekantoor makkelijk bij uw gegevens als u vragen heeft of wanneer we uw belastingaangiften doen. Een factuur mailt u door waardoor deze d.m.v. scanboeken automatisch naar de administratie gaat en van een contant bon maakt u een foto om deze vervolgens te uploaden met de speciale App.

U dient belastingaangiften altijd goed te keuren, ook daarvoor bieden we een online-oplossing. Zodra er een document klaarstaat ontvangt u een e-mail of sms, u geeft akkoord met uw unieke pincode, et voilà: uw belastingaangifte wordt rechtstreeks naar de belastingdienst doorgestuurd.

Eenvoudig, snel en veilig

Wij doen er alles aan om administratieve processen te stroomlijnen, zodat ze eenvoudig, snel en veilig verlopen. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Wilt u ook online samenwerken met Find? Wij helpen u graag verder